Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po neznámých řidičích

BEROUNSKO – Ujeli od dopravních nehod. 

K dopravní nehodě došlo v době od 7. října 2017 14:00 hod. do 7. října 2017 17:14 hod. v Berouně, ulici Na Ostrově, na parkovišti poblíž zimního stadionu. V uvedenou dobu zde zaparkovala poškozená svůj osobní automobil tovární značky Mazda 3. V tu dobu neznámý řidič, který řídil nezjištěné vozidlo, poškodil levý bok vozidla Mazda. Dopravní nehodu nijak neřešil, nesepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, neprokázal svoji totožnost, dopravní nehodu neoznámil na policii a z místa odjel. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 50.000,-Kč.


K dopravní nehodě došlo v době od 8. října 2017 17:00 hod. do 9. října 2017 08:55 hodin v obci Vráž, ulice Nádražní, kdy neznámý řidič při vjíždění na odstavnou plochu u vlakového nádraží, narazil do dopravní značky - silničního zrcadla, kterou porazil a poškodil. Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody odjel, aniž by věc oznámil policistům. V souvislosti s uvedenou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.
 

Dne 10. října 2017 v 15:30 hod. jel neznámý řidič po silnici III/1182 ve směru od obce Olešná, směrem na obec Zaječov. V km 7,399 uvedené komunikace při průjezdu pravotočivou zatáčkou vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměrné části vozovky, kde ohrozil protijedoucí řidičku, která jela s osobním vozidlem tovární značky Škoda Fabia. Řidička ve snaze zabránit střetu, strhla řízení vpravo, následně vlevo, čímž se její vozidlo dostalo do smyku a poté vyjelo vpravo mimo komunikaci do silničního příkopu, kde došlo k poškození elektrického ohradníku. Ke střetu vozidel pravděpodobně nedošlo. Nezjištěný řidič po dopravní nehodě neprodleně nezastavil, a dopravní nehodu neoznámil, přestože došlo ke škodě na majetku třetí osoby a z místa nehody ujel. Zranění osob nebylo v souvislosti s touto dopravní nehodou hlášeno ani zjištěno. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.500,-Kč.

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
11. října 2017

vytisknout  e-mailem