Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po neznámých řidičích

BEROUNSKO – Ti ujeli od dopravních nehod. 

Dne 8. listopadu 2018 v 13:20 hodin na silnici III třídy č. 11546 v k. o. Tmaň, jela řidička osobním automobilem tovární značky Škoda Octavia, ve směru od obce Tmaň směrem na obec Křižatky. Při průjezdu levotočivé zatáčky projíždělo ze směru od obce Křižatky směrem na obec Tmaň osobní vozidlo tovární značky BMW páté řady, které řídil neznámý řidič. Ten zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy při průjezdu zatáčkou, s vozidlem dostal smyk, přejel do protisměrné části komunikace, kde se pravděpodobně levou přední částí střetl s levým bokem osobního automobilu řidičky, který poškodil. Po dopravní nehodě na místě nezastavil, dopravní nehodu nijak neřešil, neprokázal svojí totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu a z místa ujel směrem na obec Tmaň. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 50.000,-Kč
 

K dopravní nehodě došlo v době od 12. listopadu 2018 11:00 hodin do 12. listopadu 2018 16:45 hodin v obci Loděnice, v ulici K Nouzovu. Zde neznámý řidič poškodil přední blatník a pravé přední dveře zaparkovaného osobního automobilu tovární značky Škoda Octavia. Po dopravní nehodě neznámý řidič z místa odjel, aniž by sepsal společný záznam o dopravní nehodě. V souvislosti s touto dopravní nehodou nebylo hlášeno zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 8.000,-Kč.

K dopravní nehodě došlo v době od 12. listopadu 2018 14:00 hodin do 13. listopadu 2018 16:30 hodin v Berouně, v ulici Jaselská. Zde neznámý řidič poškodil levou zadní část zaparkovaného vozidla tovární značky Kia Cee´d. Následně neprokázal navzájem svoji totožnost, nesepsal společný záznam o dopravní nehodě tak, jak mu ukládá zákon a z místa dopravní nehody odjel. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo zjištěno ani hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5.000,-Kč.
 

Dne 14. listopadu 2018 v 15:55 hodin jel neznámý řidič s nákladním motorovým vozidlem modré barvy po silnici II. třídy č. 116 v katastru obce Srbsko, ve směru od obce Srbsko směrem na obec Karlštejn. Při průjezdu mírné levotočivé zatáčky se míjel s protijedoucím nákladním motorovým vozidlem tovární značky Fiat Ducato. Při vzájemném se míjení vozidel, neznámý řidič přejel částečně do protisměrné části komunikace, kde v důsledku toho došlo ke střetu levého zpětného zrcátka s levým zpětným zrcátkem druhého vozidla. Neznámý řidič na místě dopravní nehody nezastavil, neprokázal svojí totožnost a nesepsal záznam o dopravní nehodě. Z místa dopravní nehody ujel ve směru na obec Karlštejn. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo zjištěno ani hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 10.000,-Kč.

K dopravní nehodě došlo dne 15. listopadu 2018 v době okolo 16:30 hodin v Berouně, na parkovišti benzinové čerpací stanice OMV - jih, kde neznámý řidič poškodil pravou přední část zde zaparkovaného nákladního vozidla tovární značky DAF. Poté z místa dopravní nehody odjel, aniž by prokázal svoji totožnost a sepsal společný záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, tak jak mu ukládá zákon. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo hlášeno ani zjištěno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 30.000,-Kč.

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
16. listopadu 2018

vytisknout  e-mailem