Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté pátrají po muži, který v Benešově poškodil vjezdovou závoru

BENEŠOVSKO – Za trestný čin poškození cizí věci mu hrozí až jeden rok za mřížemi. 

Případ se stal v pátek 22. prosince loňského roku krátce po půlnoci. Dosud neznámý muž v ulici Pod Brankou v Benešově u nákladového vjezdu k jedné z budov úmyslně poškodil závoru tím, že ji zlomil. Škoda přesáhla pět tisíc korun a on je tak podezřelý ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Pokud by byl dopaden, mohl by v případě odsouzení strávit za mřížemi až jeden rok.

Okolnostmi této události se už více než dva měsíce zabývají policisté obvodního oddělení Benešov, kteří po pachateli prozatím bezúspěšně pátrají. Pomoci by jim ale mohla široká veřejnost. Disponují totiž kamerovým záznamem z místa, na kterém je podezřelý velmi dobře zachycen. Jedná se o muže ve věku mezi 20 až 30 lety, svalnatější postavy a kratších tmavých vlasů. V době činu měl na sobě světlé tričko s krátkým rukávem, v přední části s malým potiskem v oblasti hrudníku, světlé kalhoty a pravděpodobně plátěné boty. Na krku měl silnější kovový řetízek a na levém zápěstí hodinky.

Jakékoliv poznatky k osobě tohoto podezřelého muže, anebo k okolnostem celého případu přijmou policisté obvodního oddělení Benešov osobně, anebo prostřednictvím bezplatné linky 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
16. února 2018


 

Odkazy do noveho okna

Foto č. 1 - pachatel

Foto č. 1 - pachatel 

Detailní náhled

Foto č. 2 - pachatel

Foto č. 2 - pachatel 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem