Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté pátrají po mladistvém chlapci

Jihočeský kraj - Informace o pohřešovaném přijme jakákoliv policejní služebna. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Českokrumlovští kriminalisté žádají sdělovací prostředky a veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném chlapci, který se nevrátil domů ke své babičce.

Pohřešovaný hoch bydlí v obci Kyselov na Českokrumlovsku a je žákem 8. třídy základní školy v Loučovicích. Dne 17. září odešel ve večerních hodinách z domova s tím, že jde pouze k sousedovi, odkud ve 21:00 odešel a domů se již nevrátil. Naposledy hovořil po telefonu se svojí babičkou ve 22:30 hodin s tím, že jde už domů. Tam však nedorazil. Mobilní telefon je nedostupný. Z dosavadního šetření vyplývá, že se dne 18. září okolo 15:30 hodiny mohl pohybovat nedaleko Vyššího Brodu a Hrudkova. 

Pohřešovaný měl na sobě naposledy oblečenou černou teplákovou soupravu s bílým pruhem a nápisy, černé plátěné tenisky a v ruce držel červenou igelitovou tašku. Je 165 až 170 cm vysoký. V minulosti nebyl nikdy pohřešován. Je bezproblémový, nekonfliktní. Více informací o pohřešovaném včetně fotografie naleznete na tomto webovém odkaze, který v případě vypátrání osoby bude neplatný:

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=21180918180202

V případě, že máte o pohřešovaném chlapci jakékoliv informace, kontaktujte, prosím, policisty na kterékoliv služebně nebo volejte přímo na bezplatnou linku 158. Za pomoc děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

19. září 2018

vytisknout  e-mailem