Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Policisté neřešili žádné protiprávní jednání

KRAJ VYSOČINA: Dnes Mistrovství světa v biatlonu v Novém Městě na Moravě končí 

Policisté nemuseli v oblasti veřejného pořádku v souvislosti s Mistrovstvím světa v biatlonu v Novém Městě na Moravě řešit v sobotu, v předposlední den závodního šampionátu, žádné protiprávní jednání.  I když byl stadion zcela vyprodaný, bez problémů se obešel příjezd, parkování a poté také rozjezd fanoušků. Narušení veřejného pořádku jsme nezaznamenali  ani v době trvání večerního kulturního programu na Vratislavově náměstí v Novém Městě na Moravě.
Policisté přijali včera pouze jedno oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo na silnici v okolí Nového Města na Moravě. Oznámení jsme přijali v sobotu půl hodiny po poledni. Na silnici mezi obcemi Sněžné a Milovy havarovalo osobní vozidlo VW Sharane. Vozidlo se po nehodě, která se obešla bez zranění, ocitlo na boku. Místo nehody bylo průjezdné. Odtah vozidla si zajistil majitel. Při vyprošťování havarovaného auta byla silnice na nezbytně nutnou dobu uzavřena. Policisté řešili dopravní nehodu jako přestupek v dopravě. 
Bezpečnostní policejní opatření pokračuje v Novém Městě na Moravě a jeho okolí také dnes od ranních hodin, kdy bude mistrovství světa dvěma závody končit.  Policisté budou i dnes dohlížet především na plynulost a bezpečnost v dopravě a zabezpečovat veřejný pořádek. Vzhledem k tomu, že pořadatelé hlásí dnes zcela vyprodaný stadion, doporučujeme všem řidičům, aby se vydali do Nového Města na Moravě s dostatečnou časovou rezervou.
kpt. JUDr. Dana Čírtková, vrchní komisař
17. únor 2013

vytisknout  e-mailem