Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policisté muže obvinili z domácího násilí

MOST - Napadal o čtyři roky mladší manželku; Pachatelky muže zabavily a zároveň okradly  

Mostecký policejní komisař v těchto dnech obvinil 28letého muže ze spáchání trestného činu týrání osoby žijící ve společně obývaném bytě nebo domě. Ten měl od roku 2005 slovně a fyzicky napadat svoji o čtyři roky mladší manželku. Útoky se stále stupňovaly, žena často slýchala i různé výhrůžky. Policisté začátkem února s ohledem na bezpečnost poškozené agresora na 10 dní vykázali z bytu. Případ je stále v šetření služby kriminální policie a vyšetřování v Mostě. Obviněnému hrozí trest odnětí svobody až na osm let.
Mostecká policie od začátku roku vykázala ze společné domácnosti již šest osob. Posledním vykázaným je 30letý Mostečan, který musel obydlí opustit minulý týden.
 
 
Pachatelky muže zabavily a zároveň okradly
Lákavá nabídka na koupi šperků skončila okradením jednoho Mostečana. Toho v blízkosti nákupního centra Kaufland oslovily tři ženy a nabídly mu zmíněné zboží. Muž odmítl a ony nasedly do neznámého vozidla a z místa odjely. Mostečan poté zjistil, že igelitová taška, kterou držel v ruce, je proříznutá. Z ní mu zmizely věci v hodnotě 2 100 korun. Jednalo se o pouzdro s doklady, platební kartou a finanční hotovostí. Případ šetří mostecké obvodní oddělení jako trestné činy krádež na osobě a neoprávněné držení platební karty.

vytisknout  e-mailem