Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky kolize

PLZEŇ - Policisté šetří dopravní nehodu se zraněním, střet nezjištěného vozidla a řidiče s chodcem, který měl přecházet po přechodu pro chodce na vozovce ulice Kralovické u domu č. 5. Na místě se měl nacházel mladý muž s kočárkem, který o zraněného chodce po nehodě pečoval. 

Dopravní policisté provádí šetření ve věci dopravní nehody, střetu nezjištěného vozidla, řidiče s chodcem. K uvedené události došlo v Plzni na vozovce ulice Kralovická (v blízkosti obchodu Penny) dne 8. června 2021 v době okolo 14:30 hodin. Chodec měl přecházet přes vozovku po vyznačeném přechodu pro chodce. Při nehodě došlo ke zranění chodce.

V rámci šetření uvedené kolize policisté zjistili, že po dopravní nehodě o zraněného chodce na místě pečoval mladý muž s kočárkem.

Policisté touto cestou žádají nejen dotyčného muže, ale i případné další svědky této události, kteří se na daném místě a době pohybovali, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20 nebo telefonicky na č.: 974 325 256 či zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli s objasněním uvedené kolize.

nprap. Veronika Hokrová
21. června 2021

vytisknout  e-mailem