Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

České Budějovice - Pomozte s jejich objasněním. 

Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při objasnění několika dopravních nehod, ke kterým došlo v uplynulé době na území našeho kraje.

Dne 1. prosince mezi 22:00 a 24:00 hodinou jel dosud neznámý řidič s neustaveným vozidlem, pravděpodobně Škodou Octavia r. v. 2003 ve směru od obce Hůry k obci Rudolfov a při projetí kolem č. p. 168 poškodil zde stojící vozidlo značky Toyota stříbrné barvy a odjel, aniž by nehodu nahlásil.

V obci Libníč došlo dne 4. prosince v době od 6:00 do 16:00 hodin na polní cestě u pozemku č. 473 k dopravní nehodě, kdy nezjištěný řidič s neznámým vozidlem poškodil kapličku elektrického vedení a z místa nehody ujel, aniž by věc oznámil.

Dne 19. listopadu v 18:30 hodin mělo dojít na křižovatce ulic Pekárenská - Nádražní v Českých Budějovicích k dopravní nehodě, při které byla sražena chodkyně. Srazit ji měl dosud nezjištěný řidič s vozidlem modrobílé barvy. 

Pokud máte k výše uvedeným dopravním nehodám jakékoliv informace, obraťte se, prosím na českobudějovické dopravní policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na linku 158. Za spolupráci děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

17. prosince 2018

vytisknout  e-mailem