Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

České Budějovice - Pokud jste nehody viděli, volejte linku 158. 

Českobudějovičtí dopravní policisté hledají svědky dopravních nehod, které se staly v Českých Budějovicích v uplynulé době.

Na křižovatce silnic. Ant. Staška a K. Lávičky v Českých Budějovicích došlo dne 11. ledna okolo 13:50 hodiny k dopravní nehodě osobního automobilu značky Ford s cyklistou. Ten utrpěl při střetu zranění. Z dosavadního šetření vyplývá, že na místě byl svědek této nehody, který ale před příjezdem policistů odešel. 

Dne 14. ledna v 8:00 hodin došlo v na křižovatce ulic Papírenská, B. Němcové a Strádova k dopravní nehodě, při které osobní vozidlo srazilo chodce a ten utrpěl zranění. Policisté hledají svědky, kteří nehodu viděli nebo ji maji nahranou na kamerovém záznamu, aby se ozvali a pomohli tak policistům objasnit průběh této nehody. 

Někdy v době od 30. listopadu do 18. ledna došlo na ulici Na Sádkách u domu č.p. 1681 k dopravní nehodě, při které řidič jedoucí nezjištěným vozidlem se plně nevěnoval řízeí a nezjištěnou částí svého automobilu poškodil kovovou vjezdovou bránu vedoucí ke sportovnímu areálu společnosti Jihočeská univerzita České Budějovice. Po střetu řidič s místa nehody ujel, aniž by událost oznámil. Kovovou bránu poškodil po celé její délce tím, že ji vyvrátil. 

Pokud jste některou z těchto nehod viděli a mohli byste tak policistům poskytnout cenné informace k jejich objasnění, kontaktujte, prosím, policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158. Za spolupráci děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Schwarzová, krpc.pio@pcr.cz

25. ledna 2022

vytisknout  e-mailem