Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravních nehod

TACHOVSKO – Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. Hledají svědky dopravních nehod, kteří by mohli pomoci objasnit dopravní nehody a jejich řidiče, kteří bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa ujeli. 

Policisté z dopravního inspektorátu Tachov se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravních nehod, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit jejich průběh a příčinu a také totožnost neznámých řidičů.

K dopravní nehodě došlo dne 3. června 2023 v době od 12:00 hodin do 13:00 hodin na parkovišti v ulici Fučíkova v obci Planá. Dosud neznámý řidič, nezjištěným vozidlem a způsobem poškodil pravé přední a pravé zadní dveře na osobním automobilu tovární značky Mercedes Benz a poté z místa dopravní nehody odjel. Tímto vznikla na vozidle Mercedes Benz škoda ve výši 20 tisíc korun.

K další dopravní nehodě došlo dne 19. června 2023 v 15:40 hodin na silnici II. třídy č. 193 mezi obcemi Stříbro a Únehle. Řidič motocyklu jel od obce Stříbro a podle jeho vyjádření při projíždění levotočivé zatáčky ho ohrozil řidič protijedoucího osobního vozidla, pravděpodobně tovární značky Audi Q7, černé barvy, bez nezjištěné registrační značky. Osobní vozidlo přejelo částečně do protisměru, proto řidič motocyklu, ve snaze vyhnout se střetu, uhnul vpravo a následně havaroval mimo komunikaci. Řidič osobního automobilu na místě nezastavil, z místa nehody ujel. Motocyklista utrpěl zranění, ale lékařské ošetření odmítl. Na motorce vznikla škoda ve výši 20 tisíc korun.  

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Tachově, nebo zatelefonovat na číslo 974 337 265 nebo 974 337 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Barbora Šmaterová, DiS.
21. června 2023

vytisknout  e-mailem