Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopravní nehody

NÝŘANY - Policisté žádají občany o spolupráci při objasnění dopravní nehody. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Nýřany. K dopravní nehodě došlo dne 26. listopadu 2020 v 21:20 hodin na silnici č. II/180 v km 56, 1- v katastru obce Nýřany, na kruhovém objezdu u průmyslové zóny Mexiko. (souřadnice GPS - 833818,817/-1072429,514) 
Na uvedeném místě dosud neznámý řidič s vozidlem  tovární značky Škoda jel ve směru jízdy od obce Nýřany směrem ke kruhovému objezdu u průmyslové zóny Mexiko, kde z dosud nezjištěných příčin přejel levou krajnici kruhového objezdu, vjel na vyvýšenou travnatou plochu středu kruhového objezdu, poté zpět na vozovku a následně levou přední částí vozidla zn. Škoda narazil do levého silničního svodila nájezdu na dálnici D5 směr Rozvadov. Poté místo dopravní nehody opustil, aniž by ji nahlásil policistům. Hmotná škoda byla vyčíslena na čtyřicet tisíc korun.

Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
4. prosince 2020

 

vytisknout  e-mailem