Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky dopraní nehody

ŽDÁNOV – Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem při předjíždění narazil do levé přední části osobního vozidla Ford Mondeo a z místa ujel. Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. 

Policisté z dopravního inspektorátu Domažlice se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče.

K dopravní nehodě došlo dne 14. listopadu 2022 v 17:25 hodin na silnici III. třídy č. 19524 u obce Ždánov. Řidiče vozidla tovární značky Ford Mondeo jedoucího ve směru od obce Nový Kramolín na obec Ždánov v prostoru levotočivé zatáčky před obcí Ždánov předjíždělo neznámé vozidlo, které ho při zařazování po předjetí ohrozilo, kdy narazilo do levé přední části vozidla Ford Mondeo. Neznámý řidič bez poskytnutí zákonné součinnosti z místa dopravní nehody odjel. Na vozidle Ford Mondeo byla vyčíslena škoda na částku 3 tisíce korun. 

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Barbora Šmaterová, DiS.
23. listopadu 2022

vytisknout  e-mailem