Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

TACHOVSKO - Řidiči z míst nehod i nadále ujíždějí. 

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky pěti nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.
     První nehoda se stala 30. dubna letošního roku mezi 11:10 hod. a 11:30 hod. v obci Stříbro na parkovišti u prodejny Lidl. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem tam poškodil pravé přední dveře vozidla Škoda Octavia a z místa nehody ujel, aniž by si splnil svoji zákonnou povinnost.
     Druhá nehoda se stala mezi 14. a 19. květnem letošního ve Stříbře. V Palackého ulici před domem č. p. 1185 poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zaparkované auto značky Škoda Superb a z místa nehody ujel.
     Další nehoda se stala 21. května kolem 17:30 hod. v obci Kundratice. Z dosavadního šetření vyplývá, že neznámá řidička s nezjištěným vozidlem přejela po projetí mírné pravotočivé zatáčky do protisměru, následně vyjela vlevo mimo komunikaci a levým bokem narazila do oplocení pozemku rodinného domu. Dle svědkyně, která s mladou řidičkou po nehodě hovořila, se mělo jednat o ženu ve věku kolem 20 let jménem Lada, která měla jet ze Stříbra. Havarované vozidlo mělo být značky Citroen (C3 nebo C4) bílé barvy. Řidička z místa odjela s rodiči, kteří pro ní přijeli.    
     Další nehoda se stala 30. května letošního roku mezi 7:15 a 17:00 hod. v Tachově v Zámecké ulici. Na spodním parkovišti u obchodního centra Kaskády (vstup do prodejny hraček) poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zaparkované vozidlo Škoda Superb a z místa nehody ujel, aniž by si splnil svoji zákonnou povinnost.
     Poslední nehoda se stala 2. června letošního roku kolem 20:40 hod. na silnici mezi obcemi Černošín a Olbramov. Uvedeným úsekem jel dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem a pro projetí mírné levotočivé zatáčky vyjel vpravo do silničního příkopu, kde narazil do dřevěného sloupu telefonního vedení, který vyvrátil a ve spodní části i přerazil.
     Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc.  Dagmar Jiroušková
4. 6. 2018

vytisknout  e-mailem