Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky + foto

PLZEŇ - V úterý 26. května 2020 došlo v době od půl jedenácté do půl dvanácté dopoledne k dopravní nehodě v Plzni na vozovce ulice Pod Vinicemi, střetu osobního vozidla tmavé barvy s chodcem. 

Dopravní policisté provádí šetření ve věci dopravní nehody, střetu osobního vozidla tmavé barvy s chodcem. K uvedené události došlo v Plzni na vozovce ulice Pod Vinicemi v prostoru pod Lochotínským parkem dne 26. května 2020 v době od 10.30 do 11.25 hodin. Událost nahlášena až svědky, kteří nalezli ležícího žijícího muže vedle vozovky. Při dopravní nehodě utrpěl chodec zranění, které neohrožovalo jeho život. Následně byl muž odvezen do nemocnice přivolanými záchranáři. Při střetu s vozidlem muž upadl do travnatého porostu vedle vozovky. Náraz vozidla byl dle vyjádření poškozeného veden do jeho zad. Policisté nemají v současné chvíli bližší informace k vozidlu, jehož řidič/ka z místa nehody ujel/a. 

Dopravní policisté žádají případné svědky, kteří se pohybovali v uvedeném místě a v čase, zejména v Lochotínském parku nebo v ZOO poblíž místa nehody, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20, nebo telefonicky na č.: 974 325 256 nebo zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli s objasněním uvedené kolize.

nprap. Veronika Hokrová
28. května 2020 

Odkazy do noveho okna

místo dopravní nehody

místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem