Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

TACHOVSKO - Viníci i nadále ujíždějí od dopravních nehod. Policisté se s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost. 

     Tachovští dopravní policisté hledají svědky několika nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.

     První nehoda se stala v době od 12. do 26. ledna letošního roku ve Stříbře. V Alešově ulici u domu č. p. 220 narazil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem do zadního nárazníku zaparkovaného osobního vozidla Ford Mondeo a poté z místa nehody ujel.
     Druhá nehoda se stala 19. ledna letošního roku kolem 10:00 hod. na komunikaci mezi Tachovem a Trnovou. Dle tvrzení řidičky vozidla Peugeot – služební vozidlo pošty – došlo při projíždění pravotočivé zatáčky ve směru na Trnovou k bočnímu střetu s protijedoucím nákladním vozidlem bílé barvy blíže nezjištěného typu. Řidič nákladního vozidla na místě nezastavil a pokračoval dál v jízdě ve směru na Tachov.
     Další nehoda se stala mezi 23. a 25. lednem letošního roku v obci Stříbro. V Mánesově ulici u domu č. p. 1149 poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem kovový plot a jeho čtyři sloupky. Z místa nehody ujel.
     Obdobná nehoda se stala i 4. února letošního roku kolem 2:30 hod. v Tachově v ulici Na vinici. Dosud neznámý řidiči s nezjištěným vozidlem tam poškodil oplocení domu č. p. 1013 a z místa nehody ujel.
     Pátá nehoda se stala 8. února letošního roku kolem 10:45 hod. v katastru obce Stráž. Na silnici III. třídy číslo 1953. Po uvedené silnici měl jet dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem ve směru od obce Borek na Bernartice. Z dosavadního šetření vyplývá, že řidič měl na rovném úseku komunikace částečně přejet do protisměru, kde se bočně střetl s vozidlem Seat. Z místa nehody neznámý řidič ujel. 
     Poslední nehoda se stala 10. února letošního roku kolem 14:30 hod. v Tachově. V Moravské ulici v blízkosti kruhového objezdu narazil dosud neznámý řidič s modrým vozidlem blíže nezjištěného typu do 17letého chodce, který přecházel komunikaci po přechodu pro chodce. Řidič na místě zastavil a po dohodě s chodcem, který padl po nárazu na komunikaci a krvácel, z místa odjel. Chodec přibližně hodinu po dopravní nehodě odešel na pohotovost, odkud byl převezen na lékařské vyšetření do nemocnice. Poté byl propuštěn do domácího léčení. 

     Tachovští dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jiroušková
17. 2. 2017
 

 

 

vytisknout  e-mailem