Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají svědky

Řidič z místa ujel 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala 5. prosince 2010 mezi 19:00 hod. a 19:45 hod. v obci Stříbro v ulici Husova. Uvedenou ulicí jel ve směru k Masarykovu náměstí dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, se kterým narazil do osobního vozidla Ford Escort, které bylo odstavené při pravém okraji komunikace. Vozidlo bylo po nárazu odmrštěno na vpředu stojící odstavené vozidlo Volkswagen Passat. Neznámý řidič s vozidlem z místa nehody ujel. Na základě ohledání místa dopravní nehody a ze zajištěných stop by se v případě neznámého vozidla mělo jednat o vozidlo Volkswagen Touareg šedomodré metalízy.
Vzniklou škodu na osobním vozidle Ford odhadli policisté na 10 000 korun, na vozidle Volkswagen Passat odhadli škodu na 5 000 korun.
Policisté žádají všechny svědky, kteří by mohli podat jakoukoliv informaci k uvedené dopravní nehodě, jež by napomohla jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou podat také na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Dagmar Jersáková
20. 12. 2010

vytisknout  e-mailem