Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Policisté hledají řidičku a svědky

KLATOVY - Dnes ráno došlo na křižovatce ulic Plánické a Komenského ke srážce vozidla s chodkyní. Řidička s osobním vozidlem ujela. 

Oznámení o dopravní nehodě v Klatovech přijali policisté v úterý 7. prosince 2021 v ranních hodinách.

Nezjištěná řidička projížděla s neznámým vozidlem po Klatovech. V 7.30 hodin jela po ulici Jiráskova ve směru od ulice Dobrovského ke křižovatce ulic Plánická a Komenského, kde po přechodu pro chodce přecházela žena a šla směrem do centra města. Na přechodu pro chodce došlo ke střetu vozidla s chodkyní.

Řidička s vozidlem bez zastavení pokračovala v jízdě a odbočila směrem k náměstí Míru. Chodkyně při střetu utrpěla zranění a podrobila se dechové zkoušce s negativním výsledkem.

Hledaným neznámým vozidlem, které způsobilo výše uvedenou dopravní nehodu, je vozidlo nižší střední střídy, které odpovídá velikostně vozidlu značky Škoda Fabia tmavě modré barvy. Řidičkou tohoto vozidla měla být žena, která přepravovala dvě děti.

Policisté z dopravního inspektorátu v Klatovech prošetřují uvedenou dopravní nehodu a hledají řidičku, vozidlo a případné svědky.

Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na telefon číslo 974 334 251 nebo 974 334 250  i prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz

Děkujeme za spolupráci

nprap. Ladmanová Dana

7. prosince 2021

vytisknout  e-mailem