Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté a další partneři předají šek handicapovanému muži

KRAJ - Pozvánka do Muzea PČR na slavnostní předání finančních prostředků handicapovanému chlapci v rámci ojedinělého projektu "Přes bariéry s policií" a předání medailí nejlepším policistům a policistkám v anketě "Policista roku". 

Vážení novináři,

zveme vás do Muzea PČR, kde se v pátek, 14. června 2019, uskuteční slavnostní předání finančních prostředků handicapovanému Jirkovi v rámci projektu "Přes bariéry s policií", který je realizován pod záštitou hejtmanky Středočeského kraje a na kterém spolupracuje Krajské ředitelství policie Středočeského kraje s Nadací Charty 77 - Kontro bariéry, Zdravotní pojišťovnou ministrstva vnitra ČR a spolkem Bezpečná společnost z.s.(bližší informace ke sportovně charitativní i k mladému muži, na něhož se finanční prostředky vybbíraly, naleznete na:   https://www.bezpecnaspolecnost.cz/projekt/pres-bariery-s-policii.

Kromě předání finančních prostředků, které handicapovanému chlapci dopomohou ke zlepšení a zkvalitnění jeho dosavadního života, budou v další části slavnostní akce předány medaile policistům a policistkám Krajského ředitelství policie Středočeského kraje v rámci ankety "Policista roku", a to v kategoriích "Sportovec roku" a "Tým roku".

Slavnostního předání šeku a vyhlášení nejlepších policistů se za Krajské ředitelství policie Středočeského kraje zúčastní:
- brig. gen. JUDr. Václav Kučera PhD., MBA - ředitel
- plk. Ing. Bc. Jan Tulach - NŘ pro vnější službu
- plk. Ing. Jan Krejčí - NŘ pro SKPP
- Ing. Petr Dostál - NŘ pro ekonomiku

významní partneři projektu, kterými jsou Středočeský kraj, ZP MV ČR, Konto Bariéry, HOP Aréna, a další.

Akce se uskuteční:
v Muzeu Policie ČR, Ke Karlovu 1, Praha 2, v pátek 14. června, od 10.00 hodin.

Budeme rádi, když se vaším prostřednictvím veřejnost dozví o významných projektech Policie ČR a dalších subjektů ve Středních Čechách, které pomáhají dobré věci a přispívají ke zkvalitnění života těch, kteří to nemají příliš snadné.

Svou případnou účast potvrďte nejpozději do 13. 6. 2019 na e-mail: vlasta.suchankova@pcr.cz, příp. tel.: +420 724 189 071.


11. června 2019
mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
vedoucí oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje

        

vytisknout  e-mailem