Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policista zajistil na útěku pachatele

KLADENSKO - Tříčlenná skupinka se pokusila o vloupání do obchodu.  

Slánští kriminalisté nyní prošetřují případ trestného činu krádeže vloupáním ve stádiu pokusu, kterého se dopustila tříčlenná skupinka.

V pátek 19. srpna 2016 krátce po jedné hodině zaznamenal policista v době svého volna vloupání třemi podezřelými pachateli do obchodu v obci Zlonice v Tylově ulici, které okamžitě oznámil na linku 158. Dále tento policista jednoho z podezřelých pachatelů zajistil na útěku v  ulici Tyršova. Na místo činu se dostavila i policejní hlídka místního oddělení. Následným šetřením bylo zjištěno, že zajištěnou osobou je třináctiletý chlapec z okresu Litoměřice, kterého si policejní hlídka převzala. Na základě místní znalosti policistů byl ztotožněn i druhý podezřelý chlapec ve věku patnáct let z okresu Kladno, který se dal na útěk i s posledním pachatelem této trojice. Dalším policejním šetřením bylo zjištěno, že i třetí osoba byla mladistvá ve věku patnáct let z okresu Litoměřice.

Případ je v současné době na samém začátku šetření a prověřuje se jako podezření z trestného činu krádeže ve stádiu pokusu. Vzhledem k tomu, že podezřelými pachateli jsou nezletilá a mladistvé osoby, nebude policie poskytovat další informace. 

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

22. srpna 2016

vytisknout  e-mailem