Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie žádá veřejnost o pomoc

Praha venkov – VÝCHOD – Policisté z Odolené Vody pátrají po neznámé ženě, která by mohla přispět k objasnění případu. 

V polovině loňského prosince, tedy ve středu 14.12. kolem třetí hodiny odpoledne, dosud neznámý pachatel okradl třiapadesátiletou ženu, která nakupovala v obchodním domě s potravinami ve Zdibech. Pachatel využil její nepozornosti a v nestřeženém okamžiku jí z nákupního vozíku odcizil volně položenou kabelku černé barvy, uvnitř které měla majitelka osobní doklady, peněženku s finanční hotovostí kolem deseti tisíc korun, platební karty, mobilní telefon a další osobní věci.

Ve velmi krátké době, ještě téhož dne, se před půl čtvrtou odpoledne v Trousilově ulici v Praze 8 pokusila o výběr finanční hotovosti dosud neznámá žena. Tato žena, po které policie pátrá, by svým svědectvím mohla přispět k objasnění případu.

Pokud máte jakékoliv informace ke zjištění totožnosti nebo pobytu či pohybu hledané ženy, sdělte je prosím policistům Obvodního oddělení Odolená Voda na jejich služebně nebo je můžete kontaktovat telefonicky na telefonním čísle 974881 700, případně na bezplatné lince 158.

Zároveň žádáme všechny případné svědky, kteří se pohybovali ve výše uvedené době na daném místě a mohli by k věci poskytnout nějaký poznatek. 

nprap. Mgr. Eva Hašlová
tisková mluvčí PČR Praha venkov – VÝCHOD
2.2. 2018

vytisknout  e-mailem