Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie pátrá po vozidle, které v blízkosti železničního přejezdu nedaleko Benešova poškodilo sloup světelného signalizačního zařízení

BENEŠOVSKO - V této souvislosti vyzývá případné svědky, aby se přihlásili.  

K dopravní nehodě došlo ve středu 4. ledna letošního roku v přesně nezjištěné době od půlnoci do zhruba půl šesté ráno na silnici 2. třídy č. 112 ve směru od Benešova na Vlašim. Neznámý řidič zde při projíždění pravotočivé zatáčky před spodním železničním přejezdem u obce Dobříčkov pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, dostal smyk a vjel částečně vlevo mimo komunikaci. Tady narazil do sloupu světelného signalizačního zařízení a způsobil na něm škodu ve výši sto padesát tisíc korun. Z místa poté ujel, aniž by událost oznámil policistům. Ti tak po něm prozatím bezvýsledně pátrají. Podle stop, které na místě zajistili, se domnívají, že by mohlo jít o nákladní vozidlo, autobus, anebo vozidlo větších rozměrů. 

Případní svědci se mohou obrátit buď na policisty benešovského dopravního inspektorátu na tel.: 974 871 261, anebo přímo na linku 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
12. ledna 2017

vytisknout  e-mailem