Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policie pátrá po mrtvole

Začátkem února přišel na obvodní oddělení policie Nová Ves devatenáctiletý mladík oznámit, že usmrtil neznámého člověka 

     Začátkem února přišel na obvodní oddělení policie Nová Ves devatenáctiletý mladík oznámit, že usmrtil neznámého člověka. Student střední průmyslové školy policistům oznámil, že 21. listopadu 2007 několika ranami nožem, usmrtil jemu neznámého člověka v prostoru mezi obcemi Rabyně a Nedvězí (okr. Benešov). Mrtvého muže poté odtáhl lesním porostem na sráz vzdálený několik stovek metrů pod přehradní hrází Slapy a shodil jej dolů..
     Tělo dosud neznámého muže nebylo ani přes rozsáhlou pátrací akci nalezeno. Veřejnost proto žádáme o spolupráci při pátrání po totožnosti neznámého muže. Z dosud zjištěných informací vyplývá, že se jedná o muže zřejmě slovenské, ukrajinské nebo polské národnosti, vysokého přibližně 170 cm, oblečeného do černé bundy (zřejmě typu bomber), zelených maskáčových kalhot, černých bot a tmavé čepice. Věk muže se odhaduje mezi 30-40 lety.
     V případě, že by někdo muže takového popisu pohřešoval, nechť kontaktuje policisty na tel. 602 748 731, 974 861 626, tísňové lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně.
Odkazy do noveho okna

ilustrační mapka

ilustrační mapka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem