Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Policie marně pátrá po 13leté divce

Kriminalisté z Obvodního ředitelství policie Praha I žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po nezletilé dívce.  

Drahoslava STRNIŠŤOVÁ, nar. 29. července 1996, trvale bytem Praha 6, Suchdol, ulice K Osmidomkům č. 1045/8, byla naposledy spatřena svým otcem v pátek 6. listopadu 2009 v sedm hodin ráno při odchodu do základní školy praktické ve Vokovické ulici. Dívka se po škole vrátila domů, kde odložila svůj batoh se školními potřebami a odešla neznámo kam. Domů se do současné doby nevrátila, ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Je bez mobilního telefonu a bez finančních prostředků. Jako důvod odchodu může být dívčina touha setkat se s matkou, která žije odloučeně mimo Prahu. Hledaná dívka se špatně orientuje v místech, která nezná a má špatnou výslovnost. V minulosti nebyla nikdy pohřešovaná, neužívá žádné léky.
Drahoslava STRNIŠŤOVÁ je cca 150 – 155 cm vysoké, štíhlé postavy, má hnědé oči a hnědé středně dlouhé vlasy. Při odchodu z domova měla dívka na sobě růžovou bundu do pasu, modré džíny, bílou pletenou čepici a na nohou hnědé semišové kotníčkové boty.
 
Kriminalisté mají k dispozici pouze starší fotografii dívky, kde jí bylo cca 10 let. Přivítají proto jakékoli informace k pohybu či pobytu pohřešované na tel.č. 974 857 469, 974 851 843. Občané mohou samozřejmě využít i známou linku tísňového volání 158.
Odkazy do noveho okna

STRNISTOVADrahoslava

STRNISTOVADrahoslava 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem