Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Policie hledá svědky nehod

TEPLICE - A hledá i majitele psa, který vběhl do jízdní dráhy auta. 

Jedna kolize se měla stát 1. září 2019 v době od 9.30 hod. do 19.15 hodin v Teplicích na ulici Dubská. Tam na parkovací ploše u České pošty pravděpodobně nezjištěná řidička blíže neustanoveného vozidla tovární značky VW Passat combi černé barvy model roku 2005 až 2010 měla poškodit v parkovacím boxu zaparkovaný vůz značky VW Fox černé barvy a z místa nehody odjela, aniž by splnila svoji zákonnou povinnost. 

Ke druhé nedohodě došlo 3. září 2019 v 00:20 hodin v Teplicích v ulici Masarykova třída, v úrovni křižovatky s ulicí U červeného kostela. Tam mělo dojít ke střetu osobního vozu značky Ford Mondeo, jedoucího po komunikaci ve směru na centrum a psa, který náhle vběhl do jízdní dráhy vozidla z levého chodníku. Na místě nehody nebyl zjištěn majitel psa. Psa  se ujal svědek dopravní nehody a policie má na něj kontakt. Jedná se o psa hnědé barvy, fenku středního vzrůstu, křížence pitbulteriéra nebo podobného plemene.

Informace k nehodám a k majiteli psa mohou občané zavolat na dopravní policii v Teplicích,  telefon 974 439 260 nebo na linku 158.   

nprap. Ludmila Světláková
Teplice 10. 09. 2019

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem