Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 20.1.2009. 

Policisté zjistili pachatele krádeže motorové nafty

Policisté Obvodního oddělení Konice zjistili muže (1979), který ve dvou případech dopustil krádeže motorové nafty. Dne 20.1.2009 v nočních hodinách v obci Jesenec odcizil motorovou naftu z nákladního vozidla Volvo. Na místě podezřelého přistihla policejní hlídka. V kufru měl naloženo celkem 8 plastových kanystrů, z nichž 6 měl již naplněných naftou. Z nákladního vozidla odcizil celkem 135 litrů motorové nafty a způsobil tak majiteli škodu za více jak 3 000,- Kč.
Krádeže nafty se dopustil i v loňském roce, kdy z nakladače mezi obcemi Konice a Jesenec odcizil celkem 80 litrů motorové nafty. Tím majiteli způsobil škodu necelých 2 000,- Kč.

Vloupání do samoobslužného vysavače

Neznámý pachatel se u benzínové čerpací stanice na Petrském náměstí v Prostějově vloupal do samoobslužného vysavače a odcizil finanční hotovost v drobných mincích uloženou v pokladničce. Krádeží mincí vznikla majiteli škoda 1 320,- Kč. Škoda na poškozeném vysavači není doposud předně vyčíslena.

Krádež cigaret

Neznámý pachatel v Prostějově na ulici J. Lady vnikl do nákladního vozidla Iveco a odcizil papírovou krabici s obsahem 60ti kartonů cigaret různých značek. Způsobil tak škodu ve výši 37 250,- Kč.

vytisknout  e-mailem