Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 27.2. - 1.3.2009.  

Podvodné vylákání peněz

Dne 26.2.2009 doposud neznámý pachatel v Prostějově na ulici Tylova vylákal v pod smyšlenou záminkou od poškozené ženy (1927) finanční hotovost 41 000,- Kč. Pachatel jí řekl, že ho poslal syn poškozené, který peníze potřebuje na nákup motorového vozidla. Žena mu peníze vydala. Až později zjistila, že se toto tvrzení nezakládalo na pravdě a zavolala policii.

Vloupání do kolárny

Neznámý pachatel se vloupal do uzamčené kolárny v domě na ulici Waitova v Prostějově a odcizil odtud horské jízdní kolo v hodnotě 8 100,-Kč. Poškozením zámku dveří způsobil pachatel škodu 500,- Kč.

Vloupání do rekreační chaty

Doposud neznámý pachatel vnikl na pozemek u rekreační chaty v katastru obce Seloutky, nejprve se vloupal do zahradního domku, odkud nic neodcizil. Poté vypáčil dveře rekreační chaty a odcizil sedací soupravu s úložným prostorem a několik konzerv. Majitel škodu odhaduje na 6 100,- Kč.

Vloupání do vozidla

V Prostějově na ulici Plumlovská se neznámý pachatel vloupal do motorového vozidla Škoda Superb a odcizil autorádio v hodnotě 10 000,- Kč. Poškozením vozidla způsobil pachatel škodu 19 000,- Kč.

vytisknout  e-mailem