Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 20. - 22.3.2009.  

Vloupání do rekreační chaty

Neznámý pachatel se v průběhu několika minulých dnů vloupal do rekreační chaty majitele v obci Lhota u Konice, kde vše prohledal a odcizil věci v celkové hodnotě necelých 80 000,- Kč. Jednalo se o elektrické spotřebiče, čerpadlo, různé osobní věci. Dále odcizil přívěsný vozík za osobní auto, vysokotlaký čistič WAP a další věci.

Do rekreační chaty se neznámý pachatel vloupal i v katastru obce Stichovice. Z chaty odcizil mikrovlnou troubu, televizor, rádio, telefon a další věci. Majiteli způsobil škodu ve výši 18 000,- Kč.

Vloupání do bowling centra

Dne 21.3.2009 v nočních hodinách se neznámý pachatel vloupal do objektu restaurace Bowling Centrum v Kostelci na Hané a odcizil číšnický flek s finanční hotovostí 5 000,- Kč. Další škoda ve výši 1 500,- Kč vznikla poškozením objektu.

Vloupání do vozidel

V nočních hodinách ze dne 20.3. na 21.3.2009 se neznámý pachatel postupně vloupal do zaparkovaných vozidel Renault 19, Ford Fiesta, Škoda Felicia a Škoda Favorit, která byla odstavená v obci Horní Štěpánov. Vozidla prohledal a odcizil autorádia. Krádeží věcí způsobil majitelům škodu 6 000,- Kč a poškozením vozidel škodu dalších 6 000,- Kč.

Krádež kabelky z vozidla

Neznámý pachatel na parkovišti před obchodním domem na ulici Okružní v Prostějově využil nepozornosti poškozené ženy a po vyložení nákupu do auta při odvozu nákupního vozíku, vnikl do vozidla a odcizil dámskou kabelku s věcmi. V kabelce se nacházela i obálka s finanční hotovostí 120 000,- Kč.


vytisknout  e-mailem