Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Policejní zprávy z Prostějovska

ze dne 6.4.2009 

Krádež peněz z domu – zjištění pachatele

Policisté Obvodního oddělení Němčice nad Hanou zjistili muže (1986) podezřelého z krádeže peněz z rodinného domu v obci Hradčany. Podezřelý byl jako přítel rodiny vpuštěn do domu a během své návštěvy odcizil finanční hotovost 30 000,- Kč.

Krádež batohu

Neznámý pachatel v průběhu minulého týdne na blíže nezjištěném místě odcizil poškozenému muži jeho batoh s věcmi. Pachatel odcizil notebook, mobilní telefon, finanční hotovost a platební kartu. Z karty poté neoprávněně odčerpal finanční hotovost 20 000,- Kč. Poškozenému vznikla škoda necelých 40 000,- Kč.

Dopravní nehoda s těžkým zraněním

Dne 6. dubna 2009 v 12.50 hodin jela cyklistka (1931) na dámském jízdním kole po stezce v Kolářových sadech v Prostějově směrem k Sídlišti Svobody. Když přejížděla chodník a komunikaci na Jungmanově ulici, došlo ke střetu s dodávkovým vozidlem Ford Transit. Řidič vozidla již nedokázal střetu zabránit. Cyklistka utrpěla těžké zranění a byla převezena do nemocnice. Dechové zkoušky u účastníků nehod byly negativní. Příčina nehody a míra zavinění je předmětem dalšího vyšetřování policistů.

vytisknout  e-mailem