Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policejní sportovci dobojovali

Jihočeský kraj - Vyhlášením vítězů ve čtvrtek večer skončil XVIII. ročník Mezinárodních závodů policie. (Hl.ů schránka 974 221 116) 

MZP 2009 policejní kvadriatlon - video

MZP 2009 vyhlášení vítězů primátor městaMZP 2009 vyhlášení vítězů primátor města

Dnes dopoledne se sportovci z několika policejních sborů evropských zemí rozjeli po dvou dnech usilovného zápolení na jednotlivých sportovištích a při náročných disciplínách do svých domovů. Skončil XVIII. ročník Mezinárodního závodu policie.
 

Včera v 18.00 hodin bylo v českobudějovickém hotelu Budweis slavnostně zahájeno vyhlášení výsledků nejlepších sportovců, kteří se zúčastnili letošního XVIII. ročníků Mezinárodního závodu policie. Vítěze vyhlašoval a ceny mimo jiné předával, krajský policejní ředitel plk. Mgr. Ing. Radomír Heřman a primátor města České Budějovice Mgr. Juraj Thoma. Zástupci sponzorů a hosté také nezůstali stranou.
 

MZP 2009 předávání cenMZP 2009 předávání cen

Letošního ročníku Mezinárodního závodu, který pořádá Policie České republiky Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje ve spolupráci s UNITOPEM ČR, Centrem sportu Ministerstva vnitra České republiky, Sportovním klubem Policie České Budějovice se zúčastnilo více než 200 policistů ze sedmi evropských policejních týmů. Za disciplínu judo se například ve váhové kategorii do 73 kg umístil na prvním místě policista z Rakouska Andreas Trudenberger. Za karate stanul na zlatém stupni policista Jiří Junek z reprezentace policie ČR. Nejlepším střelcem celých náročných závodů se stal v mužích Gottfried Post a za ženy Elisabeth Strasser, oba z Rakouska. Ostatní vítězové a celkové výsledné listiny celého závodu jsou k dispozici na webové adrese www.mzp-ipc.cz. Policisté Jihočeského kraje v závodu také zabojovali a například v karate, váhová kategorie nad 80 kg, obsadil Petr Zoubek první místo. Tým jihočeského krajského ředitelství se v karate kata umístil na prvním místě ve složení Hermann, Sláma a Šenkýř.
 

MZP 2009 vyhlašováníMZP 2009 vyhlašování

Na letošním XVIII. ročníku Mezinárodního závodu policie se sešli především policisté – sportovci a každým coulem profesionálové, pro které je soustředění, rychlost, přesnost, rozhodnost a vytrvalost nedílnou součástí jejich každodenní náročné a zodpovědné práce. Mezinárodní setkání na této úrovni je vždy příležitostí pro vzájemná poznání, výměnu zkušeností, ale i pro navázání nových a upevnění dřívějších přátelství. Letošní ročník závodu to opět potvrdil.
 

Nezbývá než poděkovat všem Jihočechům, ať policistům, obyvatelům, představitelům města či sponzorům, bez jejichž pochopení a podpory se takováto ojedinělá akce nedokázala uskutečnit.
 

 

 

vytisknout  e-mailem