Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Policejní prezident poděkoval policistům za EURO 2008

V červnu letošního roku byl vyslán do Švýcarska a do Rakouska speciální tým policistů k plnění služebních úkolů na fotbalovém mistrovství Evropy.  

                                  Praha 4. září 2008

     Tento tým měl za úkol spolupracovat s rakouskými a švýcarskými bezpečnostními složkami a měl být také k dispozici občanům ČR, kteří během šampionátu potřebovali informaci či pomoc.      
     Ve čtvrtek 4. září 2008 se 20 členný tým sešel znovu, tentokrát v budově Policejního prezidia ČR, a jeho členové přijali osobní poděkování policejního prezidenta plk. Oldřicha Martinů, jeho náměstka pro uniformovanou policii plk. Ivana Bílka a ředitele služby cizinecké policie plk. Vladislava Husáka. Plukovník Husák byl pověřen koordinací všech opatření Policie ČR k mistrovství Evropy a také on přijal za svou činnost poděkování.       
     Policejní prezident ocenil profesionální práci policistů a také vzornou reprezentaci Policie České republiky v zahraničí. Vyjádřil své potěšení nad pochvalnými reakcemi veřejnosti a fotbalových návštěvníků, ale i policistů z pořadatelských zemí, kteří označili český policejní tým za jeden z nejlepších, které na fotbalovém mistrovství Evropy působily.

kpt. Bc. Petr Steidler
 
Odkazy do noveho okna

Euro 2008

Euro 2008 

Detailní náhled

Euro 2008

Euro 2008 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem