Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policejní akce s názvem „Úklid“

KARLOVARSKO – Účastnili se jí policisté ze sedmi obvodních oddělení. 

Vzhledem ke stále neuspokojivému vývoji nápadu trestné činnosti a porušování veřejného pořádku, s cílem snížit a omezit nápad trestné činnosti, omezit rizika spojených s dopravou obyvatel na víkendové pobyty, zvýšit pocit bezpečí a zvýšit účinnost pátracích opatření po hledaných osobách, byla vyhlášena policejní akce pod názvem „Úklid“.

Akce proběhla ve večerních hodinách na Karlovarsku, a to v pátek dne 19. ledna 2018. Účastnili se jí policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – město, OOP Karlovy Vary – Rybáře, OOP Bochov a OOP Žlutice. Akce byla zaměřena na zákaz prodeje a podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let, na zákaz řízení pod vlivem návykových látek nebo také na pátrání po věcech pocházející z trestné činnosti včetně odcizených vozidel či na dohled nad bezpečností silničního provozu v místech, kde častěji dochází k porušování BESIPu. Policisté kontrolovali například herny, zábavní podniky, ale i sídliště či nákupní centra. Zaměřili se také na místa sloužící k rekreaci obyvatel, a to na chatové a zahradní oblasti.

Stejnou policejní akci uskutečnili i policisté z Obvodního oddělení v Nejdku, z OOP Pernink a z OOP Nová Role, a to v pondělí dne 22. ledna 2018. Obdobné akce budou i nadále pokračovat.

nprap. Zuzana Týřová
23. 1. 2018

vytisknout  e-mailem