Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Policejní akce HAD

KARLOVARSKÝ KRAJ – Zaměřeno na hazard, alkohol a děti. 

Během druhého listopadového víkendu proběhla v Karlovarském kraji celorepubliková akce policie HAD – hazard, alkohol a děti zaměřená na dodržování zákona č. 65/2017 Sb., ve znění pozdějších předpisů, o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek.

V jednom případě desítka policistů ve spolupráci se strážníky městské policie, hasiči
a pracovníkem oddělení sociálně právní ochrany dětí v sobotu 9. listopadu 2019 zkontrolovali v Ostrově na Karlovarsku osm restauračních zařízení, klubů a zábavních podniků.  Kontrolováno bylo celkem 110 osob. Během kontroly bylo zjištěno 10 přestupků, z nichž 3 byly vyřízeny v příkazním řízení a 7 oznámeno příslušnému orgánu k projednání.

Ve stejný den, tedy v sobotu 9. listopadu 2019 proběhla kontrola restauračních zařízení, klubů a zábavních podniků v Chebu. Zde policisté ve spolupráci s městskou policií, hasiči a pracovníky městského úřadu provedli kontrolu 7 provozoven, kde zkontrolovali na čtyři desítky osob. Během této akce nedošlo ke zjištění žádného protiprávního jednání.

V obou případech se policisté zaměřili mimo kontroly na dodržování zákona o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, také na ochranu bezpečnosti osob, majetku a veřejného pořádku, předcházení trestné činnosti a pátrání po hledaných a pohřešovaných osobách a věcech. Zaměřili se také na dodržování zákazu prodeje a podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let a hrám mladistvých na výherních automatech. 


14.11.2019
prap. Bc. Jiří Soukup
por. Bc. Zuzana Týřová

Odkazy do noveho okna

Akce HAD

Akce HAD 

Detailní náhled

Akce HAD

Akce HAD 

Detailní náhled

Akce HAD

Akce HAD 

Detailní náhled

Akce HAD

Akce HAD 

Detailní náhled

Akce HAD

Akce HAD 

Detailní náhled

Akce HAD

Akce HAD 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem