Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Police muže z bytu vykázala

MOST - A sdělila mu podezření z vyhrožování; U auta poškodil sedm tabulek skla; Návštěvníci hostitele připravili o foťák. 

Ve spánku přišel o věci
Litvínovští policisté šetří případ krádeže věcí z bytu a porušování domovní svobody. Neznámý pachatel měl vniknout nezajištěnými dveřmi do bytu v době, kdy majitel bytu spal a odcizil mu finanční hotovost, peněženku, mobilní telefon a další věci vše v hodnotě 7 tisíc korun.

Policie muže z bytu vykázala
Obrničtí policisté v obci na Mostecku vykázali ze společné domácnosti 30letého muže. Ten má dle šetření policie již od roku 2015 opakovaně ve společné domácnosti urážet a fyzicky napadat svoji bývalou přítelkyni. Ženě má vyhrožovat újmou na zdraví a naposledy minulý týden měl ženě vyhrožovat tak, že v ní vzbudil obavu o svůj život a zdraví a z bytu raději utekla. Policie přistoupila k zákonnému opatření a muže z bytu vykázala na dobu 10 dnů. Zároveň mu ve zkráceném přípravném řízení sdělila podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování.

Poškodil cizí auto
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu poškození cizí věci 24letého muže z obce na Litvínovsku. Tam v místě svého bydliště měl mladý muž již v dubnu poškodit v nočních hodinách sedm oken u zaparkovaného vozidla tovární značky VW. Poškozené majitelce zanechal škodu ve výši 15 000 korun. Proč auto poškodil, policii přesně neuvedl. Údajně po předchozí hádce s nějakým svým příbuzným. Vyšetřovatel již ve věci podal návrh na obžalobu. 

Návštěvníci okradli hostitele
Nepěkně se zachovala dvojice mužů ve věku 28 let a 29 let, starší z Teplicka, mladší až z Karviné. Ti měli přijet na návštěvu známých do Litvínova, kde pobyli asi tři dny. Během návštěvy měli odcizit fotoaparát v hodnotě osm tisíc korun. Jak s lupem naložili, neuvedli. Obvinění jsou stíháni na svobodě. Státní zástupce již obdržel od policie návrh na podání obžaloby.

Most 21. června 2018
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem