Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Pokusy krádeže, nehoda

SOKOLOV - Případy 

Chtěl vykrást sklep

Z krádeže ve stádiu pokusu a porušování domovní svobody si vyslechl 21letý muž podezření. Sokolovští policisté muže přistihli 17. 11. 2012 v odpoledních hodinách při vloupání do sklepní kóje v jednom bytovém domě v Sokolově. Přineseným nářadím měl podezřelý překonat uzamčené dveře a vniknout do sklepní kóje. K odcizení věcí naštěstí nedošlo. Všímavý svědek zavolal na policii, hlídka tak byla na místě během chvilky a krádeži zabránila. Muže zadržela a převezla na obvodní oddělení. Ukázalo se, že muž není žádný začátečník. V posledních třech letech byl za obdobnou trestnou činnost odsouzen Okresním soudem v Sokolově. Nyní ho tak soud může poslat až na tři roky do vězení. Škoda na poničených věcech je vyčíslena na částku 200 Kč.

Chtěl ukrást lešenářské trubky

Proti 48letému muži zahájili policisté 18. 11. 2012 úkony trestního řízení a zároveň mu sdělili podezření z krádeže. Muž se měl dopustit přečinu na Sokolovsku tím, že poškodil oplocení areálu soukromé firmy a odcizit 3 nové lešenářské trubky z venkovního skladu. Trubky měl podezřelý přehodit přes plot, než je však stihl odnést, všiml si ho majitel a přivolal policejní hlídku, která muže zadržela a převezla k výslechu na obvodní oddělení. Škoda na poničeném plotě je vyčíslena na částku 150 Kč.

Naboural do svodidel, byl opilý

Dopravní policisté sdělili 18. listopadu 63letému řidiči podezření z ohrožení pod vlivem návykové látky. Téhož dne měl cizinec řídit osobní automobil Honda Accord. V noci 02:20 hodin jel řidič mezi Březovou a Loktem nad Ohří a na mostě přes silnici narazil hned dvakrát do ocelových svodidel. Řidič nepřizpůsobil rychlost svým schopnostem a dostal s vozidlem smyk, který se mu nepodařilo vyrovnat. Po nehodě zůstalo vozidlo stát přes pravý jízdní pruh. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Provedená dechová zkouška ukázala, že řidič byl pod vlivem alkoholu. Po nehodě nadýchal neuvěřitelných 2,60 a 2,56 promile alkoholu. Celková škoda je vyčíslena na částku 100 000 Kč, přičemž na vozidle je škoda vyčíslena na 90 000 Kč.

nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
19. listopadu 2012
 

vytisknout  e-mailem