Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pohřešujeme mladou ženu z Rumburku

DĚČÍN - Pomozte nám ji najít ... 

RUMBURK - Rumburští  policisté ze Šluknovského výběžku společně s policisty SPJ Ústeckého kraje  a místními hasiči zahájili v pondělí odpoledne 30. června 2014  pátrací akci po pohřešované sedmadvacetileté ženě z Rumburku. Do pátrací akce se zapojil policejní vrtulník a místní hasičské sbory. Po ženě pátrají na čtyři desítky záhranářů.  Pohřešovaná byla naposledy spatřena v sobotu 28.června tohoto roku v místě trvalého bydliště v Rumburku. Odešla na procházk a do současné chvíle o sobě nepodala žádnou zprávu. Navzdory provedeným opatřením se policistům nepodařilo ženu se do této chvíle nalézt. V případě, že jste ji někde zahlédli či máte informace k jejímu výskytu, neváhejte kontaktovat tísňovou linku 158 či nejbližší policejní útvar. Za Vaši případnou pomoc děkujeme.
 
 K popisu pohřešované ženě můžeme uvést :
 
Mladá žena je štíhlé postavy, vysoká 165 až 170 cm. Má hnědé oči, černé vlnité (obarvené) vlasy, zhruba po ramena. Obvykle nosí vlasy stažené do culíku. V době odchodu na sobě měla oranžové tepláky zn. Adidas, bílé botasky zn. Midas a přes rameno zavěšenou sportovní tašku zn. Reebok. Působí mladším dojmem, než je její skutečný věk.
 
Bližší informace i s fotografií naleznete zde. V případě, že se Vám odkaz již nezobrazí, byly informace k pohřešované stáhnuty z databáze  Pátrání po osobách.  
 
 
Děčín, 30. června 2014 
 
nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem