Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pohřešovaná dívka - Aktualizace

Odvolání pátrání 

Aktualizace 29.3.2024

Děkujeme veřejnosti za pomoc při pátrání po pohřešované dívce. Díky zveřejnění pátrání v médiích a oznámení od všímavého občana jsme dívku nalezli jednom z pražských lesoparku poblíž Písnice. Pohřešovaná je v pořádku . 

kpt. Eva Kropáčová
 

Aktualizace 27.3.2024

Kriminalisté dalším šetřením zjistili, že si pohřešovaná před odchodem s sebou vzala věci na spaní v přírodě, deku a potraviny přibližně na dva měsíce. V poslední době hodně četla knihy zaměřené na přírodu a žití na venkově, tudíž se nedá vyloučit, že se může pohybovat mimo Prahu, v lesích apod. Má vztah k rodinné chatě v obci Brložec, která je přibližně 5 kilometrů od Ratiboře a také obci Hubenov, kam jezdila za babičkou a velmi dobře to tam zná. 

por. Richard Hrdina

Pohřešovaná odešla po hádce s matkou včera, okolo půl deváté večer, z místa bydliště v Mirotické ulici v Praze 4. Jelikož se do současné chvíle domů nevrátila, její rodiče o ni mají velký strach. V minulosti se nic podobného nestalo a jde o bezproblémovou studentku s velmi dobrým prospěchem. S sebou si vzala svůj mobilní telefon, který je však vypnutý a kriminalisté šetřením dále zjistili, že se na sociálních sítích seznamuje se staršími lidmi. 

Popis pohřešované: zdánlivý věk 13 - 16 let, výška 170 cm, vysoká štíhlá postava, mulatka, černé vlnité vlasy stažené do culíku. V době odchodu byla oblečena do černé zimní bundy s kapucí, bílých tenisek značky Nike, tmavě zelených kalhot s kapsami a na zádech měla tmavě modrý batůžek. 

Pokud jste tuto dívku kdekoliv viděli, nebo víte, kde by se mohla nacházet, volejte prosím linku 158. 

por. Richard Hrdina - 25. března 2024

vytisknout  e-mailem