Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Podváděl ve smlouvě o úvěru

LOUNY - Z půjčky nezaplatil ani korunu... 

Z trestného činu úvěrového podvodu stíhá policejní komisař 26letého muže z Lounska. Ten v červnu roku 2008 uzavřel prostřednictvím jedné lounské prodejny úvěrovou smlouvu s jistou brněnskou společností na nákup zboží v hodnotě 25 190 Kč. Při uzavírání smlouvy žádnou hotovost neuhradil a smluvně se zavázal k úhradě 27 měsíčních splátek. Ty však neplatí a na urgence ze strany věřitele nereaguje. Šetřením bylo zjištěno, že mladík ve smlouvě podváděl s nepravdivými údaji o zaměstnavateli a výši příjmu. Obviněného muže stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování na svobodě.

Zmizel holdr

Policisté šetří krádež malého traktoru, který neznámý pachatel odcizil ze dvora rodinného domu v Tuchořicích na Lounsku. Holdr si zloděj odvezl z pátku na sobotu poté, co od něj odpojil přívěsný vozík. Majiteli tím způsobil škodu za 70 000 Kč. Po traktoru i pachateli policie pátrá.

Ze studny odcizil čerpadlo

V minulých dnech zavítal do objektu jedné zemědělské usedlosti v Líšťanech na Lounsku, která je v současné době v rekonstrukci, dosud nezjištěný pachatel. Ze studny na dvoře domu odcizil zabudované čerpadlo na vodu i s příslušenstvím. Způsobil tím škodu za 16 500 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání tresného činu krádeže.

Na zákaz řízení nedbal

V neděli večer stavěli a kontrolovali policisté v Třebízského ulici v Postoloprtech 47letého muže z Chomutova, který řídil osobní automobil zn. Škoda Favorit. Lustrací zjistili, že dotyčný má vysloven Magistrátem města Chomutova zákaz řízení na dobu šesti měsíců, který mu platí až do 13. července 2010. Proto mu policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Další zprávy vyjdou až ve středu 16. června 2010!

Louny, 14. května 2010  

    

vytisknout  e-mailem