Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Podezřelé úmrtí - dodatek

MS kraj - násilná smrt nebyla potvrzena 

V souvislosti s úmrtím muže, který byl v pondělí 23. května nalezen mrtev v Novém Jičíně (původní tisková zpráva viz. níže) kriminalisté prováděli rozsáhlé prověřování, které nevedlo k poznatku, že by měl být napaden jinou osobou. Také výsledky soudní pitvy nepotvrdily, že by se jednalo o násilný trestný čin, na kterém by měla podíl další osoba. Kriminalisté proto věc odloží s tím, že se jednalo o přirozené úmrtí.

por. Mgr. Daniela Vlčková
Krajské ředitelství policie Moravskoslezkého kraje
26. 5. 2016

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Původní tisková zpráva ze dne 23. května 2016

Kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování krajského ředitelství prověřují okolnosti úmrtí muže, který byl v pondělí 23. května nalezen v zaparkovaném automobilu v Novém Jičíně. Zda se jedná o násilný trestný čin, na kterém měla podíl další osoba, bude zřejmé teprve na základě výsledku nařízené soudní pitvy. Každopádně kriminalisté po příjezdu zajistili a ohledali místo nálezu. Zajištěné stopy budou vyhodnocovat specialisté z odboru kriminalistické techniky a expertiz krajského ředitelství.

por. Mgr. Daniela Vlčková
Krajské ředitelství policie Moravskoslezkého kraje
23. 5. 2016

vytisknout  e-mailem