Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Poděkování Policii ČR do celého kraje

KRAJ - Hejtman poděkoval policistům. 

Upřímná slova poděkování všem policistkám, policistům a občanským zaměstnancům zazněla z úst hejtmana Královéhradeckého kraje PhDr. Jiřího Štěpána, Ph.D., a to u příležitosti pracovního setkání, na němž Krajské ředitelství policie Královéhradeckého kraje reprezentoval ředitel brig. gen. Ing. Petr Petřík spolu s kpt. Ing. Lukášem Pultarem z odboru služby dopravní policie.

Předání pamětní medaile z rukou hejtmana je výjimečnou událostí a celé setkání provázela velice příjemná atmosféra. Hned několikrát zazněla upřímná poděkování pro všechny, kteří se v Policii ČR jakkoliv podíleli a podílejí na bezpečnostní situaci v celém kraji.

Velké poděkování ze strany hejtmana mířilo ke všem policistkám či policistům, protože právě oni mají nejlepší místní znalosti a jsou pro občany první pomocnou rukou v nesnázích.

Slova díků však mířila i k dalším policejním oblastem, například i k dopravním policistům, kteří dohlížejí na bezpečnost a plynulost silničního provozu a v době nouzového stavu si museli umět například poradit s regulováním dopravy a významnou měrou přispěli k eliminování dopadů dopravních komplikací, které s sebou nesla omezení na státních hranicích.

Hejtman, co by vrcholný představitel celého kraje, poznamenal, že spolupráce Policie ČR s Královéhradeckým krajem v uplynulých čtyřech nabrala na intenzitě a mnoho záležitostí, které vyžadovalo okamžitou reakci, bylo řešeno pružně a efektivně. To se právě nejvíce potvrdilo a osvědčilo v období jarního nouzového stavu.

„Pamětní medaili vnímám jako ocenění pro všechny, kteří tvoří Policii ČR v celém Královéhradeckém kraji. Velice si vážím fungující spolupráce s Královéhradeckým krajem,“ dodává brig. gen. Ing. Petr Petřík.

Odkaz na oficiální zprávu Královéhradeckého kraje naleznete včetně fotodokumentace zde.

mjr. Ing. Magdaléna Vlčková, MBA
25. 9. 2020

vytisknout  e-mailem