Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pod vlivem návykových látek řídí vozidla

KLATOVSKO - Při kontrolách policisté zjistili tři řidiče, kteří byli pod vlivem amfetaminu. 

       V rámci dohledu nad silničním provozem policisté kontrolovali řidiče na různých místech teritoria Klatovska.

Hlídkou policistů z obvodního oddělení v Klatovech byl ve čtvrtek 28. prosince 2017 kontrolován dvacet minut po dvacáté hodině řidič vozidla. Dvaadvacetiletý cizinec jel s vozidlem značky Seat Leon po ulici Plzeňské a byl zastaven policisty.

     Po Sušici jel v sobotu 30. prosince řidič s vozidlem značky VW Golf. Policisté z obvodního oddělení jednadvacetiletého místního muže zastavili dvacet minut po dvaadvacáté hodině na ulici Nábřeží K. Houry.

     V pondělí 1. ledna 2018 byl v Horažďovicích na ulici Komenského kontrolován třiatřicetiletý muž z obce na Kašperskohorsku, který řídil vozidlo třicet minut po desáté hodině dopoledne.

     U řidičů byly provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky. Muži se na výzvu policistů podrobili testu, zda nejsou ovlivněni návykovou látkou a tento byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin.

     Policisté muže převezli do zdravotnických zařízení, kde se podrobili lékařskému vyšetření i odběru biologického materiálu. Po prohlídce byli muži převezeni na oddělení a po provedení úkonů byli propuštěni. Muži jsou podezřelí ze spáchání přestupku.

nprap. Ladmanová Dana

2. ledna 2018

vytisknout  e-mailem