Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Počasí trápí řidiče

Prachatice – Blažejovice – Dnes ráno skončil jeden řidič s vozidlem na střeše, včera vjela řidička do cesty kamionu. (Hlasová schránka 974 236 116) 

Dopravní policisté vyjížděli dnes ráno o půl šesté k dopravní nehodě, ke které došlo na silnici II. třídy číslo 141, v katastru obce Volary, v úseku Blažejovice – Volary. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý řidič osobního vozidla Citroen, který jízdu nepřizpůsobil svým schopnostem, vlastnostem vozidla a především povaze a stavu kluzké vozovky, následkem čehož vyjel s vozidlem vpravo mimo komunikaci, kde se s ním převrátil na střechu. Řidič byl z místa převezen rychlou záchrannou službou na ošetření do nemocnice s přesně nezjištěným zraněním, alkohol u řidiče negativní, hmotná škoda na vozidle Citroen je odhadem 30 000 korun.  

Také včera před půl sedmou ráno vyjížděli dopravní policisté k dopravní nehodě, ke které došlo na stejném úseku silnice II. třídy číslo 141, Blažejovice – Volary, v katastru obce Zbytiny. Z dopravní nehody je důvodně podezřelá řidička osobního vozidla Mazda, která nepřizpůsobila rychlost jízdy povaze a stavu zasněžené komunikace, následkem čehož dostala s vozidlem smyk, přejela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím nákladním vozidlem Volvo. Nehoda si naštěstí nevyžádala žádné zranění, alkohol u řidičů negativní, hmotná škoda na vozidle Mazda je odhadem 150 000 korun a na vozidle Volvo zhruba 100 000 korun.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

17. ledna 2018  

Odkazy do noveho okna

DN Blažejovice

DN Blažejovice 

Detailní náhled

DN Blažejovice

DN Blažejovice 

Detailní náhled

DN Blažejovice

DN Blažejovice 

Detailní náhled

DN Zbytiny

DN Zbytiny 

Detailní náhled

DN Zbytiny

DN Zbytiny 

Detailní náhled

DN Zbytiny

DN Zbytiny 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem