Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pobodaný muž - AKTUALIZACE

Detektivové pražské mordparty rozplétají okolnosti napadení v Hloubětíně. 

Krátce po 15. hodině vyjížděli policisté spolu se záchranáři k železničnímu tunelu v Českobrodské ulici, kde podle oznámení mělo dojít k vážnému poranění při partnerské potyčce.

Policejní hlídka po příjezdu na místo našla muže s bodným poraněním a skupinu dalších osob, včetně podezřelé ženy. Tu policisté zajistili a ostatní osoby vyzvali k podání svědectví. Těžce zraněný muž i přes okamžitou zdravotnickou pomoc způsobeným zraněním podlehl.

Případ si tak s ohledem na okolnosti převzala výjezdová skupina kriminalistů a vyšetřovatelé prvního oddělení krajského ředitelství policie.  

mjr. Mgr. Andrea Zoulová – 12. srpna 2017

AKTUALIZACE:

Vyšetřovatel ještě v průběhu sobotního večera zahájil ve věci úkony trestního řízení pro podezření ze zvlášť závažného zločinu vražda. Z jejího spáchání kriminalisté již obvinili 64letou ženu, zadrženou přímo na místě činu. Velkou neznámou zatím zůstává totožnost zemřelého. Podle prozatímních informací by se mohlo jednat o cizince. Ověření jeho totožnosti však komplikuje absence dokladů a samotný fakt, že se pohyboval mezi osobami bez přístřeší.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 13. srpna 2017

vytisknout  e-mailem