Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Po střetu s vlakem skončil opilec v nemocnici

ZLÍNSKO: Vlak mu přejel prsty u nohou. 

O velkém štěstí může po sobotní návštěvě restaurace hovořit šestapadesátiletý muž z obce u Zlína. V sobotu kolem osmé hodiny večer mu přejel vlak jedoucí směrem do Otrokovic v Želechovicích nad Dřevnicí prsty u nohou. Se zraněním ho záchranáři převezli do nemocnice.

Muž vedoucí jízdní kolo chtěl přejít přes koleje v Želechovicích nad Dřevnicí poblíž železničního přejezdu. V jeho krvi ovšem v té době kolovalo velké množství alkoholu, který měl zřejmě na svědomí ztrátu jeho pozornosti. Nákladní vlak projíždějící v tu chvíli směrem do Otrokovic přejel opilému muži prsty u nohou. Zraněný zůstal ležet vedle kolejí, kde ho našla kolemjdoucí žena a přivolala záchranáře a ti následně policisty. Dechová zkouška u zraněného muže ukázala více než tři promile alkoholu. Přivolaní záchranáři ho převezli do nemocnice. Přesná příčina a okolnosti této události zůstávají v šetření dopravních policistů a policistů z Vizovic.

Tento muž neměl potíže s alkoholem rozhodně poprvé. Policisté ho už několikrát převáželi do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži, protože pod vlivem alkoholu chodil uprostřed vozovky nebo v silných mrazech seděl venku a ohrožoval tím svoje zdraví.

12. března 2018, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Želechovice střet s vlakem

Želechovice střet s vlakem 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem