Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Po střetu s cyklistkou odjel z místa nehody

PŘÍBRAMSKO - Hledáme svědky dopravní nehody, ke které došlo v dopoledních hodinách v pátek 28. července letošního roku v Příbrami. 

K nehodě se zraněním do ulice E. Beneše vyjížděli policisté ze skupiny dopravních nehod krátce před desátou hodinou. Na kruhovém objezdu dosud neznámý řidič s blíže neustanoveným osobním vozidlem zelené barvy s registrační značkou začínající písmeny „PBB“ se bočně střetl s jízdním kolem cyklistky, která odbočovala vpravo do ulice Školní. V důsledku střetu žena s kolem havarovala na vozovku. Neznámý řidič s vozidlem z místa nehody odjel nezjištěným směrem. Zraněná cyklistka byla následně převezena sanitním vozidlem k ošetření do příbramské nemocnice.
Dopravní policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a hledají případné svědky této červencové dopravní nehody, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace k neznámému řidiči, nebo ke zmiňovanému osobnímu vozidlu, ale i k samotnému průběhu nehody. Svědci se jim mohou přihlásit na telefonních číslech 974 879 250, 974 879 259 nebo prostřednictvím bezplatné linky 158 tísňového volání Policie České republiky.

por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR
2. srpna 2017

vytisknout  e-mailem