Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Konflikt mezi cizinci skončil smrtí jednoho z nich

KRAJ - Krajští kriminalisté vyšetřují vraždu 43letého muže, k níž došlo po incidentu mezi ukrajinskými dělníky. 

Krajští kriminalisté rozplétají od čtvrtečního dopoledne případ napadení mezi cizinci na ubytovně v Kamenici na Praze – venkov. Několik ukrajinských dělníků se dostalo do slovního a následně pak i fyzického konfliktu ohledně finančních pohledávek, přičemž incident skončil vážným zraněním 43letého muže, který na následky zranění přímo na místě zemřel a zraněním 20letého příbuzného. Toho zdravotníci ošetřili přímo na místě bez nutnosti hospitalizace.

Kriminalisté prováděli detailní ohledání místa činu, vyslýchali a stále vyslýchají svědky incidentu, kdy ze zjištěných informací vyplynulo, že útočník nebyl jeden, ale dva. Policisté v současné době provádějí veškerá nezbytná opatření ke ztotožnění obou podezřelých, kteří mají mít násilný čin na svědomí.

V daném případě již kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze zvlášť závažného zločinu vraždy podle § 140 odst. 1, 3 písm. a), a to prozatím proti neznámým pachatelům. Na případu stále pracuje tým krajských kriminalistů ve spolupráci se státním zástupcem.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
6. prosince 2019

.

vytisknout  e-mailem