Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Po nehodě nezastavil

BŘECLAVSKO: Břeclavským dopravním policistům může pomoci svědectví řidiče osobního automobilu, který cyklistku před nehodou předjížděl. 

AKTUALIZACE 25. ledna 2022

V průběhu vyšetřování policisté zjistili, že těsně před nehodou cyklistku předjížděl na mostu přes říčku Trkmanku osobní automobil. Právě svědectví jeho řidiče by mohlo přinést další důležité informace pro objasněné nehdového děje. Informace můžete sdělit na tísňové lince 158 nebo přímo břeclavským dopravním policistům na teleon 602 469 135. Policie děkuje za spolupráci.

Velmi nezodpovědně se zachoval dosud neznámý řidič motorového vozidla, který dnes (14.01.2022) v 5:45 srazil cyklistku a bez pomoci ji zanechal ležet na komunikaci. Žena utrpěla zranění, se kterými byla převezena do nemocnice. Kolize se stal mezi Rakvicemi a Podivínem (vozidlo i kolo jelo směrem do Podivína) těsně za mostkem přes Trkmanku. Žádáme svědky, kteří by mohli podat informace k nehodě či podezřelému vozidlu, nebo disponují se záznamy z palubní kamery a projížděli v kritickém čase mezi Rakvicemi a Podivínem, aby se obrátili na tísňovou linku 158. Využít mohou i telefonní číslo přímo na břeclavské dopravní policisty 602 469 135.

Děkujeme za spolupráci.

mjr. Pavel Šváb, 14.01.2022

Odkazy do noveho okna

DN_BV(1)

DN_BV(1) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem