Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Plánovaná demolice komínu „Brandl“

KRAJ / JABLONEC NAD NISOU - Policisté Krajského ředitelství policie Libereckého kraje budou dohlížet na dodržování zákonných norem souvisejících s opatřeními v místě demolice teplárenského komínu. 

Za přísných bezpečnostních opatření bude v sobotu 25. září 2021 odstřelen 162 metrů vysoký teplárenský komín v Jablonci nad Nisou, zvaný „Brandl“. V této souvislosti budou realizována mnohá opatření vedoucí k zajištění bezpečnosti osob a majetku v dotčené lokalitě. Zároveň budou v době před, v průběhu, ale i po skončení demolice uzavřeny některé pozemní komunikace nebo bude na nezbytně dlouhou dobu provedena jejich částečná uzavírka.


Více se můžete dočíst na tomto odkazu:
Komín na Brandlu bude odstřelen za přísných bezpečnostních opatření - Jablonecká energetická a.s. (jabloneckaenergeticka.cz)

Pořádkové a dopravní složky Krajského ředitelství policie Libereckého kraje budou dohlížet na dodržování zákonných norem vyplývajících z opatření na místě události, zejména pak v souvislosti s dopravními omezeními na přilehlých komunikacích a na páteřním tahu silnice první třídy č. 14, a to jak ve směru od Jablonce nad Nisou, tak od Liberce.Komn_na_Brandlu_-_dronov_zbr.jpgZdroj: https://jabloneckaenergeticka.cz/

Upozorňujeme, aby občané dodržovali pokynů a omezení v místě demolice a v jejím okolí, které budou realizovány kompetentními pracovníky firem zainteresovaných do stavebně  - demoličních prací. Zejména pak, aby občané dodržovali vymezené a vyhrazené prostory a řídili se pokyny realizačního týmu, zabezpečujícího ochranu života, zdraví a majetku osob. Zároveň naše spoluobčany vyzýváme, aby dodržovali omezení týkající se také dopravních uzavírek komunikací v okolí místa plánovaného odstřelu komínu a řidili se pokynů zasahujících policistů.

24. září 2021
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

Odkazy do noveho okna

Komín "Brandl" Zdroj: PhDr. Jan Melša

Komín "Brandl" Zdroj: PhDr. Jan Melša 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem