Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pivo a mléko je vražedná kombinace

DĚČÍN - Pivo a mléko je vražedná kombinace; Řádil v areálu firmy; Dlouho neplatil na syna; Ze sklepa zmizely věci 

Policisté z Velkého Šenova sdělili včera podezření z přečinu krádeže a porušování domovní svobody devatenáctiletému mladíkovi a to ve zkráceném přípravném řízení. Ten se nedávno přes okno koupelny vloupal do domu, odkud pak ze sklepních prostor odcizil pivo a krabicové mléko. A to přesto, že v posledních třech letech byl za obdobný skutek trestán. Teď mu hrozí až tříletý pobyt ve vězení.
 
 
Řádil v areálu firmy
 
Neznámý lapka během posledních dnů přelezl oplocení areálu jedné děčínské firmy, kde postupně odčerpal přes pět set litrů nafty z osmi nákladních vozidel. Pak ještě ze dvou z nich sebral brašnu s nářadím, hasicí přístroj a ze skladu maziv tři prázdné kanystry. Škodu po sobě zanechal ve výši přes osmnáct tisíc korun. Případem se zabývají policisté z železničního oddělení.
 
 
Dlouho neplatil na syna
 
Dluh na výživném ve výši přesahující čtyřicet tisíc korun se během několika let neplacení nastřádal na kontě třicetiletého muže. Částka přináleží k rukám matky jejich syna. Děčínští kriminalisté včera zahájili proti nezodpovědnému otci trestní stíhání pro zanedbání povinné výživy, za což je možné udělit trest odnětím svobody ve výši až dvou let.
 
 
Ze sklepa zmizely věci
 
Do sklepní kóje panelového domu ve Varnsdorfu vnikl neznámý zlodějíček. Tam mu padly do oka reproduktory k domácímu kinu, monitor k počítači, stan a matrace. Když prostory opustil, zůstala po něm škoda zhruba za dvanáct tisíc korun. Po pachateli pátrají místní policisté a v případě, že bude dopaden, může mít na krku krádež vloupáním a hrozbu až dvouletého pobytu ve vězení.
 
 
 
 
 
27.4.2011, Děčín
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem