Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Pila před jízdou

CHOMUTOV - Žena požívala alkohol a pak usedla za volant, Bez postele i bez peněz..... 

Pila před  jízdou

32letá žena z okresního města je podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. V pondělí tento týden jela s vozidlem Honda CR Hraničářskou ulicí. Hlídka policistů vozidlo kontrolovala. Součástí kontroly byla i dechová zkouška, která byla tentokrát pozitivní. Žena nadýchala 1,73, 1,33 a 1,58 promile.

Bez postele i bez peněz

Policisté v Klášterci nad Ohří vyšetřují oznámený podvod. Poškozený uvedl, že si přes internetový obchod objednal rozkládací postel a ještě téhož dne zaslal dle požadavku hotovost téměř 14 tisíc korun na uvedený účet. K tomuto jednání došlo již na konci března letošního roku. Do současné doby muž však nemá ani postel, ani mu nikdo nevrátil zaslanou hotovost a nikdo s ním nekomunikuje.

Dva na jednoho

Obvinění z výtržnictví a ublížení na zdraví předali chomutovští kriminalisté dvojici mužů ve věku 20 let z Chomutova a 21 let z Mostu. V měsíci březnu letošního roku napadli na sídlišti Písečná v Chomutově dalšího muže. Nejdříve se pohádali a pak došlo i na rány. Přesile se muž neubránil. Se zraněním skončil u lékaře a následovala i pracovní neschopnost. Vyšetřování nadále pokračuje.

Na návštěvu ho nepozvala

Hlídka policistů zasahovala ve středu ráno v ulici Šafaříkova. Do bytu své  přítelkyně se domáhal vstupu 35letý muž z města. Když ho žena nechtěla pustit, vyrazil vstupní dveře a vešel do bytu. Tam setrval proti vůli oznamovatelky až do příjezdu hlídky. Následovalo zdržení a převoz na místní oddělení policie. Muž se svým jednáním dopustil trestného činu porušování domovní svobody. Oprava poškozených dveří byla odhadnuta na 5 tisíc korun.

Auto není trezor

Na policejní útvar v Jirkově se obrátil muž z Mostu a oznámil vniknutí do vozidla. Auto nechal ve čtvrtek odpoledne zaparkované na kraji lesa poblíž obce Kalek. Kdosi vnikl dovnitř a z přihrádky ve dveřích odcizil peněženku s hotovostí a osobními doklady majitele. Škoda dosáhla částky 8500 korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.  

29. září 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem