Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Pes zaklíněný v autě

Bruntál - i jiné události z okresu 

Na návštěvě mu odcizila peníze

Rýmařovští policisté prověřují odcizení finanční hotovosti ve výši 8 tisíc korun. K činu došlo ze soboty 20. na neděli 21. 1. 2018 v Rýmařově v bytě na ulici Okružní. Poškozený si pozval na návštěvu neznámou ženu, se kterou se chvíli předtím potkal v restauračním zařízení. Po společném požívání alkoholu usnul a toho neznámá využila a odcizila mu z peněženky finanční hotovost 8 tisíc korun.

Krádež bundy

V Krnově dne 19. 1. 2018 krátce po poledni na ulici Rooseveltova vnikl prozatím neznámý pachatel přes pootevřené dveře do bytu v panelovém domě. Z chodby bytu odcizil pánskou zimní bundu, ve které byla peněženka s hotovostí, doklady a osobními věci poškozeného. Způsobená škoda činí 8 tisíc korun.

Jel rychle a ještě pod vlivem

Dopravní policisté zastavili v Malé Morávce dne 20. 1. 2018 vozidlo Lancia, které řídil 25letý muž z Olomouce a při řízení překročil povolenou rychlost v obci o 47 km/hod. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnoty přesahující 0,3 promile. Zadrželi mu řidičský průkaz a zakázali další jízdu. Jeho protiprávní jednání následně předají správnímu orgánu k projednání.

Nehodovost

V průběhu víkendu dopravní policisté řešili šest nehod, při kterých nedošlo k žádnému zranění osob. Celková škoda přesáhla částku 220 tisíc korun.

Přes pět kilometrů vezl psa zaklíněného v přední části auta

Kuriózní dopravní nehodu s domácím zvířetem řešili policisté v průběhu minulého týden. Dne 17. 1. 2018 v dopoledních hodinách mezi obcí Stará Ves a hranicí okresu Šumperk jel 37letý muž s vozidlem Kia a do jízdní dráhy mu vběhlo zvíře. Nejprve si řidič myslel, že zavadil o kus ledu a tak pokračoval dál v jízdě. Po ujetí cca 5 kilometrů zastavil a zjistil, že má v přední části vozu zaklíněného psa. Po krátkém čase se zvíře vyprostilo a z místa uteklo. Na vozidle vznikla škoda ve výši 20 tisíc korun. Dechová zkouška u řidiče byla s negativním výsledkem.

komisař por. Bc. Pavla Jiroušková

22. 1. 2018

vytisknout  e-mailem